Božićno čudo u Sarajevu i kako ga objašnjava SNSD

Piše: Srđan Puhalo

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić sinoć je u zgradi Predsjedništva BiH u Sarajevu organizovao prijem povodom Božića. Članovi SNSD ne vjeruju u mir, ljubav, suživot, praštanje i ostale multietničke i multikulturalne zajebancije i ponudili su svoja obrazloženja istog događaja.

Objašnjenje za SNSD u javnim ustanovama: Taj događaj nema ni legalitet ni legitimitet jer nije organizovan na teritoriji Republike Srpske od strane vlasti Republike Srpske i kao takav nema pravo da se naziva božićni prijem.

Objašnjenje za SNSD nacionaliste: Taj događaj nema ni legalitet ni legitimitet jer najveći broj gostiju se prije 200 ili 300 godina odrekao vjere pradjedovske.

Objašnjenje za SNSD vjernike: Taj događaj je organizovao Bakir Izetbegović a najbolji dokaz za to jeste da se jelo, pilo nakon zalaska sunca, a svakom poštenom socijaldemokrati je jasno da su oni iftarili, a ne dočekivali Božić.

Objašnjenje za SNSD TV manijake: Taj događaj se nije ni desio jer nije bilo direktnog prenosa na RTRS-u.

Objašnjenje za Aktiv žena SNSD: Taj događaj nema legalitet i legitimitet jer Republika Srpska priznaje samo poslanicu patrijarha Irineja i poslanice Marković i Majkić.

Objašnjenje za SNSD Slavka Mitrovića: Ovo je sve režirano i finansirano od strane penzionisanih obavještajnih krugova iz Tuzle, što dokazuje odsustvo prasećeg pečenja i prisustvo kanapea, sušija i drugih internacionalnih đakonija, a sve  s ciljem da se Srbi najedu, napiju, opuste i uhvate na spavanju.

Objašnjenje za Mlade SNSD: Taj događaj nema legalitet i legitimitet ako ne njemu nije prisustvovao Stefan Milić, predstavnici Unije studenata Republike Srpske, Ferijalnog saveza i Omladinskog savjeta Republike Srpske.

Objašnjenje za Rajka Vasića: Ivanić SČP, slavi Božić STJ. Uspuhalo goni se u 3PM.

Objašnjenje za međunarodnu sekretarku SNSD Željku Cvijanović: Taj događaj nema legalitet i legitimitet ako su ga bojkotovali lužički Srbi.

Objašnjenje za  Nebojšu Radmanovića: Ko nije slušao Bečku filharmoniju, ne zna šta je prijem.

U stvari čemu pridavati toliku pažnju ovom nevažnom događaju, čemu?

 

(frontal.ba)