Knjige u izdanju BZK ”Preporod” Bijeljina – po novim, nižim cijenama, u okviru novogodišnje akcije.

Za samo 3 KM možete kupiti romane Zlatka Dukića “Izjava” i “Lovac na štakore”, kao i knjige pjesama Jusufa Trbića “ Grad ni na nebu ni na zemlji” i “Tamni gosti”.

Samo 5 KM košta poznati roman Osmana Arnautovića “Ukleta čaršija”, kao i roman Jusufa Trbića “Legenda o Bijeloj džamiji” i knjiga kolumni istog autora pod naslovom “Dnevnik posrtanja”, a ista je cijena naše antologije bošnjačkog pjesništva “Semberija u stihu i srcu”.

            Za 10 KM možete kupiti dvije knjige “Majstora mraka” Jusufa Trbića, to su jedinstveni zapisi o zločinima u našem kraju, koji su ušli u dokazni postupak protiv Radovana Karadžića u Hagu. Ista je cijena zbornika naučnih radova o istoriji našeg kraja pod nasolovom “Semberija kroz vijekove”, a toliko koštaju i dvije knjige “Čuvara vremena”, prvo izdanje, koje na 850 stranica govore o istoriji Bijeljine i Janje.

Naša najnovija izdanja imaju sljedeće cijene :

Drugo izdanje “Čuvara vremena”, u jednoj knjizi, košta 20 KM, a po 10 KM su zbirka izabranih i novih pjesama Jusufa Trbića “Brehtova opomena” i knjiga pjesama iz zaostavštine Mustafe Grabčanovića “ Kada budem cvijet ili trn”.

Sve knjige možete nabaviti u kafiću “Film”, u našoj kancelariji u prvom soliteru ( Ulica Gavrila Principa 10 – zeleni soliter) ili u biblioteci “Preporoda” u Janji, u Domu kulture.

SRETNO ČITANJE.